Motorgan.fi
Kaikkea autoista ja liikenteestä

Haiseeko autossasi?

keskiviikko, 25 huhtikuu 2018 12:52 by Admin
Haiseeko sinun autossasi pahalle? Sellaista sattuu ja auton sisätilojen paha haju vain korostuu keväisin, kun ilmat alkavat muuttua lämpimämmiksi. Hajujen poistamiseen autosta on onneksi olemassa monenlaisia konsteja.

Ilmanraikastin on yksinkertaisin vaihtoehto, siis sellainen peruutuspeilistä roikkuva kuusen tai jonkin muun muotoinen. Se pyrkii peittämään pahan hajun ja voikin joissain tapauksissa helpottaa tilannetta.

Ilmastointilaitteista leviää talven jälkeen usein tunkkaista ilmaa autoon. Tilanteeseen voi yrittää vaikuttaa ilmastoinnin puhdistusaineella. Aine puhdistaa ilmastointijärjestelmän, kunhan muistat säätää sen sisäilmankiertoasentoon.

Auton verhoilujen, istuimien ja mattojen pesu tekstiilipesurilla on yksi erittäin tehokas konsti häivyttää hajuja. Parhaan tuloksen saat viemällä autosi ammattimaisen autopesulan käsittelyyn.

Hajunpoistoaineita voi käyttää pinttyneiden hajujen poistamiseen. Ne eivät vain peitä hajua, vaan pyrkivät poistamaan ne. Aine suihkutetaan hajukohtiin ja sen kuivuttua pitäisi hajun olla poissa.

Kaikkein tehokkain konsti on otsonointi. Se poistaa pahimpiakin eloperäisten yhdisteiden hajuja kuten esimerkiksi eläinten, tupakan ja vaikkapa oksennuksen hajuja. Helpointa on tilata otsonointi ammattiliikkeestä.

Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lisää kommentti


(Näyttää Gravatar ikonisi)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Esikatselu

toukokuu 22. 2018 16:02